Lage rugklachten

Lage rugklachten kunnen het werkelijk onmogelijk maken voor iemand om normaal te functioneren. Mensen die er last van hebben kunnen soms niet lopen, laat staan werken. Rugklachten spelen dan ook een grote rol in het ziekteverzuimprobleem en zijn een van de voornaamste redenen voor een bezoekje aan de huisarts. Wist U dat chiropractoren gespecialiseerd zijn in lage rugklachten? maar ook hulp kunnen bieden voor verkrampte spieren, artrose, hernia, RSI, etc..

De eerste stap in herstel en genezing is de pijn niet te negeren, want pijn is een signaal van het lichaam dat er iets fout is.

Lumbago, beter bekend als lage rugpijn, is een pijnlijke sensatie ter hoogte van de taille, aan een of beide kanten. Pijn in de regio waar ruggengraat en bilgebied samenkomen, die eventueel omlaag en naar buiten verspreidt in de bilspieren, wordt lumbosacrale pijn genoemd. Ook is het mogelijk dat er pijn in het been ontstaat, eventueel in combinatie met lage rugklachten. Dit is bekend als ischias en kan helemaal omlaaggaan langs de achter- of zijkant van het been tot en met de voet.

Onze chiropractoren helpen u graag van uw lage rugpijn af.
Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een consult.